The Goudis is jaoo in tha Bruks

Ciaaooo ;D

Tänka sig, här kommer första inlägget i denna blogg som inte är skrivet innom vasagatan14as area.
Nejnmen, vart då undrara ni förståss, jo nämligen i det ädla Snöparadiset Bruksvallarna ,där är MSGs skidfolk som är här och tränar ,äter å gör sånna saker som hör läger till. Tex sånnt som att snacka skit och sova och göra jätte enkla budgetar som är en super lätt liten sidekick för den smarta sam eleven . Eller nått.
Idag har Jag , Alicia, Lisa H, Moa och Ida bestigit ett lite små läskigt  berg. Vi tog den svåratse vägen och där med brantaste vägen upp på längdskidor. Men vägen ner var helt sjukt rolig ! Adrenalin 200000 :D

Marie är i Idre och bor i en stuga men inkluderande bastu . Jag är egentligen inte avundsjuk för basta är bara skönt i kanske en 5 minuter , men själva lyxigheten över att ha en bastu är ju nått att skryta med .

Nu tog det kanon stop i hjärnan. hoppsan ni får nöja er med denna lille rapporten !

/ CHF 1

IDOL

Alice, Kevin, Johan, Robin, Anna, vem ska det bli? Nu sitter vi här en fin fredagkväll jag,Stina och Erikan :) MYS <3 Vi har nog kommit överens om att det blir Robin som får åka hem idagens, sry boy! jaja nog om IDOL
tjejernas nya idol boy (;
Väädligt väldigt trött har jag vart i skolan idag, det kan bero på att gårdagen blev lite sen, annars idagens har det vart engelska med farhana fänkål och svenska med Gayet. Också terminens första klassråd hade vi idag, mycket underhållande. Träffa Sara Lundsten och Lovisa Adolfsson:D:D Fick lysssna på en lite smått snurrig syo papper och personer hit och dit
Sedan var det bara att gå till stentorp för ett klädombyte , löparkläder tjohoo. På planchen idag Stavgångs ol (SkidO) :D det var skoj skoj , en bana på ca 8,5 km fågelvägen dårra. Efter de blev de bara hem duscha och käka lite mellis. Halv 6 kom Stina hit (:
Jag,erika,stina,johanna,frida,lovisa,sara,sara käka pizza på järnvägskiosken och det var smaskens smaskens

guuudis

/CHF 1

G U D - I S

Hejhopps!
Dags att skriva lite bloggisch igen , och jaaa det är jag ( Erika ) som skriver igen, efter som en viss delägare är lite för lat . Så för att inte våran rosa sida ska ruttna och bli glömd bland alla bananskal så kommer somsagt, Ett inlägg ! :D

Idag har vi haft världens längsta engelska , en seg bf lektion ( som senare visade sig vara intressant ) , och sist men inte minst och en Matte lektion .
Dagens happening är iaf att Marie har gått in i en glas vägg, för en närmare beskrivning så kan ni ringa, maila eller skicka en fråga på ett vykort.

Idag kommer gäster hit till curry och imorron kommer Stina, vilket betyder... Stäning.
Man måste ju visa upp sin lägenhets bästa sida.
Så att andra bara kan ana att man är en slarver och inte få det bekräftat genom att gå genom klädhögar och trampa in spilld sportdryck i strumpan.
Men alltså missförstå inte hela grejjen nu, det är såklart jätte roligt att Stina å dom andra Brudarna kommer hit !

Jaaa, vad händer mera här i Mora då? Jojomen MASSOR .. eller ja. vi
åker skidor, äter, tränar, tränar lite mera, går i skola , äter rostade mackor och flummar.
Sist men inte minst, idag är det torsdag, och torsdagar betyder
FILMKVÄLL ;D

Good life (y)

Solonge brothers änd sisstärs !

Tacos Mys!

Nu har vi nyss dinnerat en underbar middag bestående av tacos hos våra kära stentorpsbarn!
Vi kom hem från Bruksvallarna i Tisdags , det tog emot em smula då man mycket hellre skulle vilja hoppa av bussen å springa väg till snön å pussa alla skidspår.
En månad i Bryksvallarna , JA tack !  Iallafall har det varit en skojjsigt läger, inte spc mkt snö ibörjan men det var inga probel iaf .
Det var iaf sjukt roligt att åka nerför berget, schvissssssssssssss SKOJJSIIGT :D
En jätte härlig löptur på fjället i 3.30 h var något som hanns med, vi sprang upp för ett jätte fett fjäll. Jag är en smula stolt, en upplevelse iaf.
Marie Och Frida fick tyvärr lov att åka hem tidigare p.ga halsont. tråkigt!
Lite bilder från the Bruks kommer senare när Alicia har skickat dom. Så snaaaaaart everyone ;D

Idol står på tvn och Blondin Robin är på Tv, han känner sig lite nykläckt , wow!
Funderar faktsikt på att  vara med på idol, tänk, Gratis Mat, Kläder, KLippning, Styling, Bada och Sola resor, Gratis sånglektioner . Räkmacka .se !
Men det var det där med sången som skon klämmer .. synd.

Imorron ska vi vara med på Öppethus i Den fantasitska St Mikal skolan, väääääääääälkommen ! haha.

Nu ska jag Joina Soffan ,
Remember, Gudis is real

:D


1 dag kvar till tha Bruks

 


I ÖVERMORRON ÅKER VI TILL


B      R              U          K                   S           V               A      L L AAAAAAAAAAA RRRRRRRNAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!Gudis Gudis why can we just get together? (  OBS Ledtråd till Ettornas afton )

3 dagar kvar till Bruks.

Ciao bella!

Idagens har det vart en sjuk dag, så jag och erikan fick lov att gå på träningen. Vi hurtade oss med lite going upp och ner höger vänster i Hemus. Vi var också en finfin hejarklack till våra kamratet som kämpade på så fint runt Christers bana. ^^
Vi hittade också en finfin "hoppramp" som jag åkte på en plastficka ner för, en riktigt nära döden upplevelse måste jag säga, men som tur var stod erikan där nedanför och tog emot mig. Så inte en skråma! <3 Sen efter träningen blev det mat och sedan skola (: I`Italia och svenska med gayet. Najs!
Nu sitter jag på stentorp i Hannisen och Fridus flat, och har sällis av skidkompisen Alicia :D och min och Alicias mage ropa efter lite mat, så nu har vi lite mackor i ugnen, SMASKENS!
Sen klockan 4 blir det teori med Robin, valla teori idag de ni! ;) Vi passar då på att fixa våra skidor till Bruksvallarna, smartis av oss.

Snart kanske min sambo kommer hit till 20b (;

pusshej leverpastej!

gudis.
går inte att lita på.


RSS 2.0