HEEEEEEEEEEEEEJ



hahaha. Vad vore livet utan en halv kass web cam ?


btw ,idag invigde jag min MTB . det är KUL KUL KUL att cykla. Min cykel är bäst. Tack mamma . Tack pappa. Tack Thomas som fixade nya broms klossar.

Btw 2. Jag saknar Marie & Thilda !!

Btw3 . Idag får jag tvätta håret .

hej då

:D

happy Erika

Jag har åkt i samm hiss som Kjell Bergqvist idag.
Kjell är min idol.

För i övrigt så är jag på stadsteatern och det är välldigt kul . Det kliar i hela kroppen när jag ser skådisarna repa på scenen. Jag vill också! vill vill VILL .
Det springer förbi människor från TV & Film hela tiden. Det är inte helt utan att jag vrider lite på huvudet för en extra kik ,japp det var han..Jo visst fan är det han.

Men min slutsats av detta är så pass mogen så att jag skull kunna köpa radhus och hund redan imorgon ,människor från tv & Film är bara människor ,precis som gubben i korv kiosken och tanten med pudel och päls i parken . 
Fast det är klart ,lite häftigt är det att åka hiss med Kjell , äta i samma matsal som Helena Bergström och disskutera musikaler med Vanna Rosenberg vid lunchen..
Och Min handleare Shebly ,han är Grym ! Han behandlar mig inte som om jag vore en extra svans som man helst skulle amputera bort ,vilken jag är välldigt välldigt tacksamm för.

Annars trivs jag SÅÅÅÅÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR bra i stockholm . Jag kan åka tunnelban själv ,vilket gör mig välldigt stolt över mitt lokalsinne och när minne . Två kompisar jag annars brukar bråka med.
Thomas & Angelica är söta o snälla ,Angelica bjuder mig på winnergummin som smakar fake Wgummin och Thomas fixar nya bromsklossar till min cykel.

GREAT , jag ska nu övertala Marie att vi ska försöka övertala Harry Potter eller dyl. att försöka trolla våran lägenhet till Vasastan .

HUJ , ;)

/ E

Hemma !



Hela familjen är samlad ! Inte varje dag ;)
Jag och Angelica ska få lagad mat . HURRA !
Pappa har gjort ett påsk ägg med godis till evuntuella påskkärringar . Grejjen är att det har kommit 2 stycken hit under min livstid i Vikarbyn ,våran grusgång är allt för lång och dödsdömd.

Nu ska jag prata med min syster !

/ E

!! :D


Jag blir så jäkla rörd ! Idag har jag slutat min praktik och det avslutades med påskfika .
Och av våran praktikledare fick vi present kort på kaffe stugan och 2 virkade grytlappar, plus ett omdömme där det stog massa fina saker ! JAG BLIR SÅ JÄÄKLA GLAD ! när vi skulle gå sen så fick jag kramar av 2 glada tanter som tyckte vi var fina ungdommar wohiooa.

Nu är det träningssamling som gäller. Sen fika på stan ! Hej




RSS 2.0