videåMan har inte roligare än man görse !
höhö

sen när lärde sig tanter att valla?

VART är alla tanter som vill ha sina skidor vallade ?? Ja inte var dom hos oss iallfall.
Jag säger så här - Tanter vidga era vyer ,det går att lämna skidorna till andra ställen än till vasaloppets / Moras vallaservice . Det är okej och era skidor kommer inte att slås sönder eller falla i bitar. TRUE .
Aja hoppas på bättre folk storm imorgon : )

Idag har köpt en ny mössa . Efter ca 30 minuters mössprovning igår inne på Intersport och 15 minuter idag ( Ni kan ju gissa själva hur många mössor man hinner prova på 45 minuter..) ,så hade jag tillslut sållat fram 5 möjliga kanditarer till att få ett hem på mitt huvud . Beslutet som togs sen gick relativt snabbt trots allt. En eloge till Marie för det . Marie köpte ett par AAAAAAZOME glasses . Neutral färg ,snygga bågar och flera olika glas ,så var hon fast . In love . Såld. Knäsvag . Fattigare .

Imorgon ska jag åka Tjejvasan och sedan ska vi valla ,lite mera än idag förhoppningsvis..


/ ERIKAAAAAAAAAAAAAAAA


läskig pepparkake låda , ooooooh

Oppsss . Fy mig, jag var lite sugen på något gott och hittade lite pepparkaks smul i skafferiet.

Men det finns en förklaring ; Det började med att den ropade ur skafferiet och sa att jag var tvungen att ta en liten bit och sen gick jag därifrån och satte mig i soffan, sen ropade den igen efter några sek så jag fick lov att gå dit ännu en gång. och sen om och om igen . Och nu helt plötlsigt står den bredvid mig i soffan ! Den förföljer mig !
Om en timme blir det vallning ! bara att börja ladda

/m

dagen före

ja det här är då dagen före, men dagen före vadå?
Jo dagen före vallajobbet !

Jag och erikan ska återigen gör ett finfint vallajobb och tjäna massa pengar så vi kan lyxa till det lite såhär på snart av början av våren ;) Förra året så gjorde jag och erika ett sådant underbart jobb så att vi fick lite gratis mat och diverse, så vi får se om vi kan toppa det i år !

Idag var det trubadur i skolan, i ungefär 1,45 . Aningens för långt tyckte jag själv att det var , och när jag satt där och nästan kunde börja ana snarkningar och nickande huvuden från olika håll och kanter så förstod jag att jag nog hade en del som höll med. Trubaduren berättade om våran kända författare skogsarbetare kolare och diktare från Ludvika, Dalarnas stolthet med sång och instrumentspelande. Och vem är det jag pratar om inte Dan Andersson . Mycket duktig musiker men som sagt litee liteee för långt. Nu sitter jag här och väntar på att min sambo ska komma tillbaka från hennes snabb visit nere vid direkt anmälan till tjejvasan ! skyndaa skyndaa

hejsvejss
/m

Varning för frestande bilder

Jäklar vad jag bloggar idag :D

Idag har jag gjort något av det svåraste i hela mitt liv,
jag har valt smak på en Ben&Jerrys glass. Det tog en jäkla tid och kanditaterna byttes ständigt ut ,vill jag ha en vaniljglass med slingrande kolasås o chocklad delfiner eller maffig chocklad glass med stoooora bitar av brownie o söt hallonsylt eller .... När jag sedan väl valt en glass smak efter ca 20 minuter ,så springer jag tillbaks och byter efter 3 minuter .
Sedan när jag och sitter brevid Thildis i soffan så ångrar jag mitt val igen , Thildis glass ser såklart mycket godare ut.

 


So far so good

Lördag morgon .
Blåbärsgröt
Härlig käreleks trubben serie på 5 an
Te kaka
Skjuter upp träningen en timme
En till macka
Funderar på att skjuta upp träningen en kvart till.
Eller en halvtimme.
En till macka .

Just nu tittar jag ut på snö stormen . Kommer jag någonsinn komma ut på mina skidor ?
Och den stora frågan. Kommer jag att åka 2.30 själv ?

Den som lever frå se .
/ E


Skeleton

En liten fundering .
Undra hur många kameror det behövs för att filma ett Skeleton åk ?
Sporten är ju helt värdelös att se på , man får se åkaren i en kamera i 2 sek ,en annan kamera i 1 sek ,nästa kamera 2 sek osv. 
Det är lite så ,jahapp där kommer hon och ja nu kommer hon igen ,oj nu gick hon i ? Mål ? ja spännande sport. Otroligt. Men det är garanterat sjukt kul! Fast att åka med huvudet först i 70 km/h i en is kana.. Hm Bål stabilitet är nog bra !

/ E

gah

Mitt huvud samarbetar dåligt med OS . Om 65 minuter kör skidsprintisarna final och jag sitter i soffan med huvudet i en stabil possition och funderar på hur hur hur jag ska överleva ända tills halv 10.
Innanför pannbenet sitter nämligen en liten fuling med en hammare och bankar .
Att missa sprint finalen med svenskar i vore skamligt .
Det är bara att pressa ,vara en hårding så missar jag inget.

Så nu jäklar alla svenskar om ni inte går till final.
O jäklar skallen ,ingen huvudvärk under OS Tack .
Zinkis

Förra helgen spenderades i Zinkgruvan. Ännu ett ställe som man inte varit på tidigare, och ja det finns nog andlednig till varför. Själva skidstadion var det inget att klaga på ,jätte fin ! Men själva orten ,byn , samhälle , var kanske inte det vackraste att hänga i julgranen .Men gillar man hårt godis och aftonbladet så lär man ju överleva utmärkt ,eftersom det är ungefär det som finns att inhandla . Ja men alla kan ju inte bo i Stockholm, så någon måste ju bo i Zinkgruvan också.
Tävlingarna gick helt okej.
Ett litet plus när tävlingen är långt bort är att jag får köra bil mycket ,det är jätte kul ,även om bil resan blir lite mer psykiskt påfrestande för min Mamma .

Jäkla SKIT ! jahapp. jag skulle lägga upp bilder från Zinkis men nu så finns dom inte på telefonen . Tråkigt då.

/ Ebtw , Jag rå DIGGARR mina egna örhängen ;D


Torsdag

 

Bild 1 , Teori lektion . Muskel inlärning .

Bild 2 , Dagens bröd . Morots bröd.

Bild 3 , Vi har fått skidgym-mjukis-dressar . Otroligt sköna

Status , Marie pluggaar , Erika har huvud värk , Någon trubadur spelar på Spotify .

 

Hej


En ny chockande nyhet?

Om gårdagens Chockande nyhet kom som en chock för er, så lär denna få er att flyga av stolen av chock!
Marie Spångmyr bidrar med ett inlägg!
Fy skäms på mig så dålig jag är på att blogga, detta är något jag verkligen måste bli bättre på . Kan nog faktiskt säga att jag är hundra gånger bättre på att plugga om jag jämför det med bloggande.
Idag har i alla fall inte vart en helt vanlig dryg,tråkig,låååååång tisdag. Halva dagen har vart en s.k Natur/Sex och samlevnadsdag. Vi fick besök av Mum och fick en hel del intressanta och mindre intressant frågor besvarade. Sen rullade det på vidare en film som var hundra år gammal och handlade om.. ? ehm den var rätt gammal och den handlade ju om, .. hur barn blir till? Sen fick vi en lite föreläsning av våran lärare karin om diverse saker som hade att köra med kroppen och puberteten, inte riktigt så underhållande som ekonomiarnas med leif. -"och sen har vi ju klitoris också.. och det är väl där det roliga sitter kan man säga" .

Sen vill jag också bara informera att jag och Johanna har skottat runt stora delar av Stentorp, vi är nog värda en semla eller två !

Imorgon blir det bus i curry med besök från thildaa, och det återkommer jag och min kära sambo om senare (:

xoxo,
/m

Chockande nyhet

Håll i er kära vänner .
Erika och Marie PLUGGAR ! Vi har varit tysta i säkert 45 minuter nu . Med 2 meters avstånd mellan varandra har vi suttit med näsan i böckerna och hört den ena mumla något ohörbart för att någon minut senare utbrista ett högt JAHAA själv .

Och jag har ett nytt löfte . Jag ska börja memorera in det jag lär mig på lektionerna ! Då kommer man förhoppningsvis ihåg lite grann när provet hamnar under näsan 2 månader senare.

Nej nu, Back till Pedagogiskt Ledarskap.

/ E

tjolahopp

Dagen har varit rolig och bra. En jäkla nice dag helt enkelt !
Dagen har bla inehållit en gratis chocklad boll på matgrupps möte , en engelska redovisning som gick rätt bra ,en inställd teori lektion ,en löptur med Syrran i handsfreen ,ett sms där jag fick reda på en glad nyhet ,ett avsnitt av "guds tre flickor " och nu thåström o Mango i soffan .

Det får bli lite bilder från när vi hänger lite i skolan .
häfitgt I know
 ." Varför la hon upp dessa bilder ,de e ju helt värdelösa !  " kanske ni tänker nu och ja ,isåfall kan ja inte mer än ge dig rätt .
Godnatt

<3
/ E


Mooffffrrrffgah

Ja nej nu jävlar .
Tvätt korgen är full och vi har äntligen en tvätt tid mellan 16-22 .
Klockan 8 så kommer vi på att vi ska tvätta ,lite halvt motigt känns det då att ta sig ner för ca 30 trappor ,upp för 30 trappor och sedan göra om samma procedur en timme senare ,då vi även ska hänga all tvätt som dessutom är det jobbigast av allt.
Men vi hänger inte läpp ,så vi skuttar ner för alla trappor ,berömmer den nya lampan i källaren för dess starka ljus ,konstaterar att det borde finnas skidställ åt oss nedanför trappen och låser upp till tvätt stugan.
Där möts vi av 2 gående tvätt maskiner. Någon har tydligen tagit regeln " om inte bokad tvätttid har på börjats en timme efter utsatt tid så är det tillåtet för andra att tvätta " på allvar.
Vi blir så klart arga. Det är en av alla dumma tanter som tvättar. Vi svär över dumma tanten som inte äger någon medkännsla för studenters taighta schema och dåliga minne.

Några minuter senare ser vi att det ligger Barbie lakan i tvätten. Damn, det är våra snällaste bästaste grannar som alltid är glada mot oss som tvättar. Vi kan inte längre vara lika arga. Tråkigt.
Vi gjorde iaf en liten protest.


RSS 2.0