zzzzzzz

Tröttheten slår ett hårt slag. Klockan har passerat 9 .
Vi är nyss hemkommna från Final Climb - Påskuppens sista deltävling - och middag . Middagen var mycket god ,och kladd kakan efter satt som ett smäck i magen !
Idag på praktik platsen har det spelats bingo och virkats grytlappar.

Det blev inte 3 inlägg idag, jag håller inte som proffs bloggare. ;)

Ingen bild. gud så tråkigt!
Tusen stycken imorgon istället .


Sleep tight

Stunden just nu är det du har.
Du kanske har en vecka.
Du kanske har flera år.
Men stunden just nu har du med säkerhet.
Stunden just nu är din.
Stunden just nu kan ingen ta ifrån dig.
Se stunden ,rör den ,lev den .
Stunden just nu är en del av allt det som är ditt liv .
Ta vara på stunden ,just nu.
Den kommer aldrig tillbaka.

/ Erika

  
<3

I soffan ,konstigt

Laddar för en racer runda runt sollerön ,med lite godis och JayZ dagen till ära.
Sen när lyssnar jag på Jay Z ?

Vilka värdelösa inlägg jag skriver . Jag gör mitt bästa för att inte svika Johanna och vårat blogg löfte :)
Idag har jag följt med en Man som är musikterapeft på olika avdelningar för Dementa , vilket har lett till att " Han har öppnat pärleporten så att jag kan komma in " snurrar runt i mitt huvud.
Men det är kul och alla är så söta . Idag har jag även haft långa ögonkontakts stunder med Siv Malmqvist syster ,det är väll ungefär det häftigaste som hänt under min dag . Det kanske säger ganska mycket om dagen . haha . Nej förresten ,jag har sett en 103 årig tant ,det slår nog det mesta. Ska man leva så länge så kan man sluta titulera sig som gamal vid 70. Om man nu gjorde det. ;)
Morgon

När jag vaknade imorse ,klockan sju , tänkte jag att - nä jag skiter i att träna på morgonen ,jag ska ju ändå träna ikväll.
Men eftersom jag vet att jag blir mycket nöjdare med min dag om jag tränar ,och lite halv besviken på mig själv om jag inte gör det som var planerat . Så jag pallrade mig upp ur sängen ,och nu sitter jag i soffan och skjuter upp det till bristnings gränsen . Men det bästa med Morgon-intervall-träning-på-Rulle är att man inte behöver sitta en timme ut. Uppvärmning ,intervalltid ,lite ner tramp.
Det sämsta är att man ser ut som Fröken tomat i ansiktet ca 3 timmar efteråt.
Aja

Upp i sadeln, hö hö..

GODMORGON !!!!!


Ps. Varje sekund är ett liv. Lets go.

/ E

VOTE ON ME !!

Tryck på länken nedanför bilden för att rösta på min binkin i Nellys Bikini tävling. Den är snygg snygg ! haha..

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Jag lovar att du får följa med på Resan ;)


1a

Bananas ! Jag höll på att glömma mitt löfte till Johanna , tjugob.blogg.se , som var att vi skulle vara seriösa bloggare i en vecka. Vilket betyder 3 inlägg om dagen . Vi får se hur det slutar, men Johanna ,Im still in -and I wont give up ;)

Så ja två inlägg till idag ? Kan en människa verkligen vara så intressant att människor tycker det är kul att läsa 3 inlägg varje dag ?

 
ha ha ha .. snyggve bild ;)

/ E


happy

Nu sitte rjag i soffan och häver i mig ljumna makaroner men pesto. Försöker att lugna ner mig till slow tempo, men det är helt omöjligt. Jag Thilda och Marie sökte Funktionärs jobb på peace and love iår, eftersom vi inte hade råd med biljetter. Det innebär att man jobbar innan festivalen och får ett gratis festival band, and we got it :D YEEEEEEESS !!!!!!!!  Jag är alldeles för mycket uppe i det blå och varvar moln just nu för att tagga ner. Dessutom går bussen till sälen om en kvart ! Better go . haha som vanlig.

Jag har svettas på trainerna idag . Det är kul med trainer ,vad blev felet vid födseln av den flickan kan man ju undra . hah
HUJ !

/ E


HIHI

Vi myser. De mysigt. Nu ska vi sjunga lite i soffan o se på tv å mysa.

Hej : D


Oh yeah babayFan vad grymt heta vi är, nu laddar vi upp med lady gaga.
Vi är tio tjejer på 4 speglar här i curry.
Kaos och taggning för ALICIAS grymma fest :D

/ Erika & Clarre

Röda är det nya svarta?Kolla mina kinder ! Ser ut som att jag smetat in röd fountation i ansiktet ?
Det skumma är att det slutar så markant ?

Hm gah. Jag Och Marie har nyss sprungit i 1.30 oo de va nice !
Vi så 3 älgar JÄTTE nära oss ,ganska häftigt faktiskt . Inte varje dag man springer tilsammans med 3 älgar . Trevligt sällskap ,dom sa inte så mycket dock ,stirrade desto mer. Och förresten ,vilka jätte öron älgar har ?
Som ur var hade dom inga horn ,så vi slapp känna oss hotade. Dock så bad jag en liten stilla bön ,där jag bad om förlåtelse för allt älgkött jag någonsinn ätit.

/ E

Pictures


Tjabba. Eftersom jag inte kommer ur soffan förtillfället ,så kan jag lika gärna blogga lite till.
Fast eftersom jag inte orkar skriva något så bjuder Erika&Marie på lite bilder från Sportlovs Onsdagen så Ida Fyllde 18 bast :D

Senare idag ska vi städa.
Idag har jag varit på by fest med stans äldre pensionärer (Praktik ).

/ E
Burning in the knutes

Så händer det igen. Jag sitter vid datorn fast jag egentligen inte har tid ,vilket kommer leda till en enorm stress om ca 15 minuter då jaa kommer springa runt i lägenheten ,vara förbannad på mig själv och tänka saker i stil med ;
 - HEREEGUD nu är det brottom
- Jäääääääääääääääävlar vart är mitt buss kort 
- Nej men för sjutton jäkla gubbart VART VART VART VART är mitt BUSSKORT !? 
- Ska jag ha dom här skorna ? Ska jag byta skor ? Ska jag byta skor ? ska jag byta skor ?
- Erika Edvardsson nu är det DU som går ,det är brottom.
- Vart la jag mobilen nu då ? Mobilen mobilen.. Jag hade den för 3 sekunder sen. VART ?

Ja ungefär så. Klockan är kvart över 9 och jag har nyss tränat cykel i 2 timmar ,ja jag gick upp ganska tidigt ,ja jag är ganska nöjd med den bedriften. Ja i allafall om en kvart måste jag cykla till jobbet ,då ska jag ha duschat ,klätt på mig ,leta rätt på alla saker i väskan osv. Men ja allt handlar bara om att jag kommer att komma till jobbet lite svettigare än vanligt..

ÅH nej nu lär jag faktiskt gå. My Duty calls on me . typ så.

Huj
/ E

Arg. mm

HJÄLP ! Jag ska köpa en låt från Spotify ,men det går fanmej inte . Jag är i desperat behov av låten eftersom den gör mig på ett gott och trevligt humör ,och eftersom jag är så laglig ( och rädd för polise brev hem i brevlådan ) så har jag tagit bort alla mina nedladdnigns pogram . Så fine jag köper låtar ,så himla fattig är jag ju inte .Just nu iallfall.. Men hur kul är det att köpa låtar från nätet när det är svårare än Pythagoras sats att lyckas med den bedriften . Dessutom är det lika enklet som lågstadie matte att ladda hem låtar GRATIS.
Vart är logiken i det ? Svar : Ingenstanns !
Vad är slutsatsen av detta ? Svar : Det var bättre förr ( När man kunde ladda hem låtar och bara vara lite rädd för att få Böter eller domstol ,eller något annat jobbigt )

Ja. Här är iallafall låten ,och erkänn att ni blir lite lite lite glada av den ? : )


förresten..

 

Idag har jag den här inställningen till Livelalivet !

blubb

Marie ska ut och springa ,hon påpekade nyss att alla som åker vasaloppet inte är way so strong som hon som ska ut och springa i en HEL TIMME . Smaka på den alla vasalops åkare ,Marie spångmyr ska springa i en timme. Sen ska ni hålla koll på upploppet ,vi har smidit en braveheart inspererad plan nämligen. Marie ska springa till Tv kameran ,visa rumpan och Ropa FREEEEEEEEDOM . Det kan bli underhållande.


Det börja med en bit va ..Ja oddsen att en bit skulle bli till att själva choklad kakan nu ligger brevid mig var väl egentligen ,rätt höga . Kan ju trösta mig med att det iallafall är mörkchoklad . Nej men för sjutton va, äta kan man ju inte göra i graven så då måste man ju passa på medans man lever ? ;)

En liten update från morgonen . Jag vakanar halv 11 och äter frukost framför vasaloppet med min Sambo ,sen dess har jag inte rest mig ur soffan . Marie däremot har tagit sig i kragen och stapplat till Toaletten !
Det måste varit en jobbig kväll igår ,kanske ni tror nu ,men nja Braveheart och Scones i soffan med Thildis o Marie var inte så jobbigt . Mest mysigt :D

Tjutteruttt

/ E

whos the Best ?

JAG SLOG MARIE I JAMES BOND !!!
MOHAHAHAH

just nu !Jag har min vanliga roll på tv spel. Att vara någon som alla andra kan döda.uppfyllnad

RSS 2.0