hihi

Heeeej ! Jag är Snart hemma . SKÅL på det, det är lite dimma idag ,men vi ska testa att sola ändå :D Fast först ska jag ut o springa lite, har dock fått ont i halsen ( SKIT ) men inte så mycket ,så det ska vara lungt hoppas jag. Borde inte träna kanske! Faaasiken att jag altid ska bli sjuk. BUlle.
men hörrni, skål med mjölk o Puss o snart är jag hemma ! På lördag typ sju lyfter vi.

Lite trött



Japppppp, sol här hemma, det gillar jag ! Dock inte så jättevarmt ute, men på våran inglasade altan blir det hundra grader. Älskar den
Har ätit frukost längeeee, och idag händer inte så mycket förutom träningsorientering med Jarl klockan sex. Bra med sådana där arrangrerade träningar, annars tar jag mig knappt ut. På lördag åker jag till Stockholm för att springa det årliga 10-mila, sedan blir det nog Uppsala med kompisarna om jag hittar mig en sovplats d.v.s! OBS OBS på Lördag kommer Erika hem, hon joinar oss också i Uppsala ! Toppenbra
En rätt så trött dag annars

byee
/m

ingels-huskvarna-mora-ingels-leksand-mora-ingels

Åkte från Mora 07.33 imorse med bussen, tandläkartid 08.40 var det som gällde. Gick lika bra som alltid, inga hål eller ingenting ! Sedan kom mormor och hämtade hem mig till Ingels och så nu är jag här, och har det lite seeegt. Ikväll åker jag till leksand för träning och möte, sedan tar jag tåget till Mora igen och träffar Jakob som nu är på väg hem från Skåne:) goodiegood day

byeee
/m

kanoners

Åh vilken kanonhelg ! I lördagseftermiddag tog jag och pappa bilen ner till huskvarna på juniorcuptävlingar . Skulle ju egentligen åkt i torsdags som jag sa förut, men stannade hemma och kurerade mig vilket var en väldigt bra idé! Dock gick ju söndagens tävlingen rent åt helvete, ursäkta de väl valda orden. Men idag gick det mycket bättre och vi har haft superfint väder hela tiden:D I söndags sprang vi barfota vid vår fina hyrda gård, vi spelade kubb och fotboll mot Nyköpings ok ! toppensuperbra helg hur som helst. Glömde tyvärr kameran så blev inte ett enda kort:/
Ni får en gammal ! eller ja, varför inte en bild från femdagars 2009 när jakob har det som allra roligast med småbarnen! eller hur var det nu?

dom är för söta våra lok-barn !
byee och godnatt
/m

Hej

Åh jag är så glad ,så jag smäller upp ett inlägg här med ! haha :D
Tjoooho.
Nu ska jag säga en sak. Alla som inte åkt till Portugal måste göra det. Och då ska ni åka till Cascais!
Och sen ska ni åka brevid havet o upp i berget o det finns så sjukt mycket fint.
Ni måste göra det innan ni dör. Eller okej nu låter jag som en Jude som hittat Messias bakom en sten, men faktum är att jag skulle kunna köpa ett litet hus här. Någon som är på ?
Nu ska jag ladda upp en bild ,vet inte vilken ännu och sedan ska jag ducsha o se på något kul.

Jag mår så bra och är hel innuti .

Puss

ingen stigtomta för moi

Det blev ingen stigtomtakavlen för min del ! Jag åkte hem till Ingels, till mina kära föräldrar och min käre bror Mattias:) Så ikväll blir det mysmat nu när hela familjen är samlad. Tacos :D

Och skulle ju säga här igenom bloggen att bra Erika att du hälsar på här ibland så jag känner lite stöd, hihi. Och att jag är inne på eran lissabon.devote.se blogg minst 15 ggr varje dag för att se om det skett någon uppdatering ! Tror dock ni får jobba lite med era uppdateringar,  kommer lite o-ofta tycker jag.
Nu ska jag ta ett tacochips med guacamole, mums.

byee
/m

Confuseed

Den stora frågan är. Åka med till stigtomta eller inte, åka eller inte, åka, inte åka.
Fast nu helt plötsligt fick jag ett infall att jo klart jag ska åka nu ! Hmmmms
Det är alltså tävling nu på fredag och jag är förkyld... Så ska jag åka upp nu och springa på fredag eller vänta kvar tills lördag och åka upp då ?
ÄSCH DET LÖSER SIG

Asnice väder idag hur som helst ! Hade dock vart mysigt att spendera den uppe i hånåkni på studsmattan med j men hela familjen Aronson far till Skåne idag, hej och hå
byee
/m

såhär ser jag ut förvirrad, åå herreguuuu

HEJ

Hej älskade fina underbara Erika&Marie BLoggen!

Vet ni vad. Idag har jag cyklat MTB. Pirr i magen o glad Erika!!!!!!!!!!!
Åååå vad jag älskade att cykla och å vad glad jag är för att jag ska få cykla i en hel vecka nu.
Imorgon har vi en påskdag på skolan, massa lekar och påsk mat. Det blir otroligt Nice !
Men tummen stor UPP för cykel.
Och jag saknar massa människor ,min säng och min Sambo.

Puss!

skolan är lång

jupp jupp. Sitter här i skolan och skriver lite på Staden och Framtiden. Min uppgift blev återvinningssation ! great. Den här lektionen dödar mig varje onsdag, den är så fruktansvärt lång. Som tur är så fick vi börja tidigare och däför även sluta tidigare, närmare exakt klockan 3! D.v.s. om en timme:D
Det är fint väder ute och ååååh så sugen jag är på glassisglass

byee
/m

nötter gott

Haha. Fattar inte riktigt hur det gick till, men hamnade i alla fall i SPSP08s volleyboll-lag idag ! Och vi gick vidare till final:D Egentligen kanske det var lite knasigt eftersom jag inte ens är en spsp:are.... Förövrigt tycker jag att jag gjorde ett väldigt bra jobb! Tack för mig. 
 
Idag gäller hånåkni, det är tisdag. Tisdagar = hånåkni = Alltid.
Men nu sitter jag här i soffan ny duschad och äter fil varvat med min ääälskade nötmix

okej ser lite konstigt ut men. Jag pussar på min älskade nötmix, yeaah

byee
/m

plugga

skrev prov, cyklade hem
soolade
tvättade
pluggade
pluggade
pluggade
hängde tvätten
la in en ny
pluggade
hängde tvätten igen
pluggade

Annars då, jo jag pluggar, typ tre ämnen samtidigt som alla ska vara inne och klara imorgon...
Annars då, nej jag mår inte så bra, har ont i huvudet och har fått lite feber !
Fast nee nu lät det bittert, jag är ju egentligen väldigt glad nu, för vädret är bra och allt är bra:) Bara Erika som fattas här i curry för att det ska vara komplette.

ja förresten, hittade en gammal goding på mina kära vänner Johanna och Frida . Hahaha åh loove Dala-Dubbeln (Orienteringstävling) för er som inte vet.
skjut mig inte brudar
byee
/m

Hemma från Gotland

Hemma igen, Mora!
Min söta pojkvän väntade här på mig igår när vi kom hem så sent som kvart i ett :o Tänkte kolla på Big Brother, men var så trötta så vi somnade.
Gotland har vart toppen, vi har haft jättebra väder, lite molnigt en dag bara. Dock är det inte så varmt där, det blåser en hel del så det blir lite rått. Natt-sm tog jag mig runt, och det var mitt mål. Jag hade inga större förväntningar, jag var sååå rädd innan jag startade. Sedan när jag väl kommit iväg gick det bara av sig själv runt hela banan på 7,5km:) Sprinten innanför Visbys murar var hur kul som helst !









niceee helg helt enkelt !
och förresten, historia prov om cirkus 3 timmar, och ett till förresten -
SAKNAR MIN SAMBO
byee
/m

Natt-SM

yeeah yeaah. Jag sprang mitt första natt-sm igår. Exakt 22.47 sprang jag ut i den mörka Gotlandsskogen ! Nervös som sjutton och asrädd, haha. Men huuhuhuuuu jag klarade det, skrattade lite när jag sprang på upploppet, tänka sig. Är ju faktiskt en DM-natt vinnare från mina år i D16 men i alla fall. Då var det ju mycket lättare och har inte sprungit sen dess.

Just nu, vi sitter och väntar på att få köra sprintkvalet ! Jag startar 15.21 och det kommer bli svinkul och gå hur bra som helst. Idag har jag mål med min tävling, ska gå vidare till A-finalen, lätt. Gjorde det förra året så jag vet att det har jag en chans att göra. Igår hade jag inga mål alls förutom att ta mig runt banan (;
Sorry för den nördiga texten

Annars är Gotland väldigt fint som vanligt, har haft fin väder och hyfsat varmt:)
byee
/m

Snart SM på Gotland




japp såhär såg det ut sm 2009, grrr grrrr. Vet dock inte om vi hinner med något tennis-vm på gotland i år !
Jag, Frida och Johanna tar snart en av våra hyrbussar till Leksand, jag drar en sleep-over hos Johanna sen drar vi mot Gotland imorgon 06.00. Goodiegoodgood .

Förresten, jag anmälde mig till Sm-natt som är på fredag, kollade startlistan idag och paniken börjar komma
mörkt mörkt mörkt mörkt mörkt, läskigt mörkt . hjälp mig.
Och grattis till grabbarna i kais, som idag tog ännu en matchseger mot Storvreta!

byee
/m

HÖJ

Här sitter jag i Portugal o myser. Är nyvankad o ny solad. Det sistnämda är inte lika skönt ! Efter en timme på stranden med lite här o där ut placerad hudkräm så är min hud lite röd på utvalda ställen. Ska kleta på lite aleovera sen som ajg plockat senare,för ni blir det backintervaller ! kika in här där vi bloggar. lissabon.devote.se PUSS

trött söndag

Idag är det är sån där otroligt seeeg söndag! Händer aboslut ingenting . Jag kollar på program efter program på tv. Som tur är vet jag att det kommer hända något, klockan 4 blir det träningstävling sprint i Rättvik ! supergött inför SM nästa helg:) Efter det sätter jag mig på tåget till Mora och då blir det mys med Jakob !

Såhär ser jag inte ut just nu, den här bilden är motsatsen nu haha (ååååh men gillar håret där)


förresten vill ha mera roliga maskerad studentfester ! nice
Jag och johanna har snackat, tänk er en hytt på studentkryssningen med johanna, mig, olle, emil, rizgar, viktor ? dreamteam eller?
byee
/m


dagen efter

heejsaannnn
har åkt hem till päronen i ingels, rättvik . Har ätit lite mat och kollat på bigbrother, enligt mig, dåligt avsnitt .
Hade förövrigt en väldigt lyckad kväll igår ! fast det itne började så bra för när jag kom till entrén och man skulle visa leg så hade jag glömt det hemma, de släppte inte in mig aaaaaaah. Som tur är bor man nära så jag sprang hem och hämtade ;)

Ikväll blir det mammas goda krabblåda och myyys
byee
/m

hejhejejejejeje

Favorit i repris, ikväll är jag skolflicka !
Hare gott .



pussbyee
/m

Skidgymgalan

Hejsan hoppsan !
Tänkte bara berätta att jag, marie är tillbaka i Mora. Mina 6 dagar i Polen har vart brabra, jag har orienterat massor och lärt mig tusen nya saker, speciellt om de polska skogarna och att vildsvin är stora som hus .
Jag och Erika har kommit hem från den årliga Påskbanquetten (stavas det så, eeh?), annars med andra ord Skidgymgalan . Det var trevligt, blev tråkigt nog inte nominerad till något, men Erika kom i alla fall hem med två par nya stringtrosor som lottades ut bland oss msg:are !
Nu ska jag skriva ett argumenterande tal som ska vara ca 7 min långt och som jag ska hinna lära mig utantill tills på fredag morgon, toppen.

här har ni två asmegalyckliga skidbrudar i bruksvallarna som anser att tiden på skidgymnasiet sprungit iväg, iaf jag haha
byee
/m

röra



Alexandra o Cicci



Här ligger jag i sofan och gör allt som jag INTE borde göra.
Alltså läsa bloggar och mysa under en filt.
Jag borde
1. Plugga till provet imorgon
2. Titta över min packing
3. Diska
4. Plugga en annan grej
5 . Kolla över min ekonomi
6. Ha lite mer koll på hur saker o ting till Portugal resan är.

Men äsch då.
En viktig sak är att jag cyklade idag ! Åkte på tråk asfalt till jag hittade en liten avviks väg in i skogen.
ca 70 m skogsväg med massa stenar på, så jag fick åka i kanten o det var jätte KUL!!!!!!
Åkte fram o tillbaks säkert 8a gånger på samma lilla sträcka.
Skog och cykel är bäst.
Asfalt är inte alls lika kul !
Hoppas man kan hyra en cykel i Lissabon. Det hade gjort mig mega glad.
HERREGUD. Åh
Jag ska till Lissabon! Makes no sense ?!? Vad ska vi göra där nere ?
Det visar sig.


PUSSS

En Puss till min syster



För att jag saknar dig

RSS 2.0