volluJ

Ja nu är det Jul jul Kul jätte kuligt LOV :D
Och tackochlov det snöar igen nu, efter som det varit elaka plus grader och regn den senaste tiden.
Och på tal om den senaste tiden, då har både jag och Marie hunnit med att införskaffat oss ett stycke halsfluss.
Otrevlig sjukdomm måste jag säga, men tack för pencilinet ! Även om det är en jobbig sak att svälja ,hade inget problem med det förrut me nu har det hänt nått så att jag måste ibland försöka svälja den förannade tabeltten fler gånger.
hm aja nu ska det börjas träna lite iaf, inga intervaller än på några dagar med snart är vi med på banan .

Just nu står lägenheten tomm ,stackars den . Och efetrsom jag packade allt på 5 minuter innan bussen gick igår så glömde jag så klart en hel massa grejjer.
Bla komposten... det blir najs . Tur att vi ska upp igen på nyår iaf !
Och snart är det Jul, och lägenheten uppe i Mora var super julig, röd gardin ,jusstake, snöspray , hyacint och hela kittet .
Tyvärr så dog julstjärnan efter ett  tag, men det var för att den var för kräsen för vårat mat bord. Alltså det är inte vårat fel att den dog, alla aldra blommor har övelvt och dom har åxå stått på matbordet. Sen att dom inte var i behov av vatten är ju en helt annan femma.
Här hemma då, jodå här är det julefint ska ni veta. Jul gardiner ala'mamma och Julblommor i fönstret, och nu snackar vi alltså inga fjutt blommor, dessa är gigantiska, skare va så ska det va lixom !
Sen ligger den en stor kluns hemagjord peparkasdeg i kylen som alla går och smygis äter lite av när ingen ser. Men det är lika bra att man börjar äta degen nu efter som pepparkakorna iaf inte brukar ta slut förrens nångång vid påsk.
Det är ju bara så att, köpta pepparkakor och hembakta är 2 helt olika saker. Och mängd intaget på en dag varierar stort mellan dessa då köpta är mycket godare att äta sissodär ett dussin av åt gången.

Nej hejoch hå nog med skitsnack ! Pusss och hejs å Godjul fast inte riktigt än :D

Kommentarer
Postat av: gubben utanför lådan

fransk gatstendet är som på den gamla goda tiden

2008-12-21 @ 19:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0