Mooffffrrrffgah

Ja nej nu jävlar .
Tvätt korgen är full och vi har äntligen en tvätt tid mellan 16-22 .
Klockan 8 så kommer vi på att vi ska tvätta ,lite halvt motigt känns det då att ta sig ner för ca 30 trappor ,upp för 30 trappor och sedan göra om samma procedur en timme senare ,då vi även ska hänga all tvätt som dessutom är det jobbigast av allt.
Men vi hänger inte läpp ,så vi skuttar ner för alla trappor ,berömmer den nya lampan i källaren för dess starka ljus ,konstaterar att det borde finnas skidställ åt oss nedanför trappen och låser upp till tvätt stugan.
Där möts vi av 2 gående tvätt maskiner. Någon har tydligen tagit regeln " om inte bokad tvätttid har på börjats en timme efter utsatt tid så är det tillåtet för andra att tvätta " på allvar.
Vi blir så klart arga. Det är en av alla dumma tanter som tvättar. Vi svär över dumma tanten som inte äger någon medkännsla för studenters taighta schema och dåliga minne.

Några minuter senare ser vi att det ligger Barbie lakan i tvätten. Damn, det är våra snällaste bästaste grannar som alltid är glada mot oss som tvättar. Vi kan inte längre vara lika arga. Tråkigt.
Vi gjorde iaf en liten protest.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0